NAVIGATIE

NIEUW!

Brow Styling

Vorige Artikel 9 van 11 Volgende
€ 255,00 (exclusief 21% BTW)

Brow Styling betekent threading, shapen en verven in een. Wil je ook het waxen leren dan kan je dat optioneel erbij doen. 

Epileren met touw oftewel Threading, is een techniek om onzichtbare haartjes te verwijderen en een techniek waarmee de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier gecreëerd kunnen worden. Het is een hele oude techniek die stamt uit de tijd van Cleopatra en wordt ook wel de oosterse techniek genoemd. Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van ongewenste (gezichts) beharing af te komen.

Alle donshaartjes worden door de draaiende beweging meegenomen. Geen wax die de huid eerst verwarmd of uitrekt en de elasticiteit van de huid kan verminderen. Dit is een perfecte, zeer goede efficiënte methode om langdurig van ongewenst haar af te zijn.

Prijs is Inclusief pakket en excl. btw
€255 + optioneel wax&pakket €30

Datum, tijdstip en locatie
De cursus kan in principe dagelijks, vaak ook in de weekenden gegeven worden. Na overleg plannen we een datum en tijdstip in. Locatie in overleg.

Inschrijven
Na inschrijving en (aan)betaling ontvang je de officiele bevestiging met alle informatie per mail.

Hoe ziet zo'n cursusdag er uit?
Het duurt ongeveer 3 uur. Je krijgt vooraf korte theorie, tussendoor kan je vragen stellen, vervolgens ga je aan de slag op je (zelfmeegenomen) model. We leren je eerst epileren, vervolgens, gaan we shapen en verven.

Optioneel: wil je waxen erbij, dan is dat totaal 4,5 uur. Je ontvangt ook een klein wax pakket. En een tweede model dien je zelf mee te nemen.

Officieel certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je van onze instructeur een officieel LASH5 Wenkbrauwstyling Certificaat. Door thuis veel te blijven oefenen kan je aan de slag als een professioneel wimperstylist. Na de cursus kan je altijd bij ons terecht voor producten, vragen of advies.


Ik wil mij graag inschrijven / Ik wil graag wat meer informatie:

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om een geschikte datum te prikken bij jou in de buurt.

 livlashes@live.nl
 06-46024248

© 2013 - 2019 LivLashes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel