NAVIGATIE

Prijs €1250 - €2700

Microblading Cursussen (2/3/4 daags)

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende
€ 1.250,00 (exclusief 21% BTW)

Nieuw dit jaar is de LivLashes Microblading cursus. Geschikt voor beginners en ervaren specialisten op het gebied van microblading.

Wat is microblading? 
Microblading wordt ook wel eyebrow embroidery genoemd, oftewel Semi permanent make up (pmu) wat uitgevoerd wordt door een Pen Tool wat 5-14 micro naalden in de vorm van mesjes (blade). Vandaar de naam Microblading. 

Techniek
Er zijn veel aanbieders van microblading cursussen. Naast dat onze pigmenten ontzettend goed zijn, gaan we je de nieuwste technieken leren wat nog niet bekend is in Nederland. De technieken die wij je aanleren kan je nergens in Nederland leren. Het resultaat is verbluffend natuurlijk.
De microblading cursussen worden alleen uitgevoerd over wenkbrauwen. In de toekomst zullen we tevens Eyeliner en Lip pigmentatie aanbieden. 

DBA Producten
LivLashes is distributeur van 's werelds beste microblading producten van het merk DBA-David Brow Art. Al de pigmenten komen uit Duitsland en zijn hoogwaardig en geschkt voor gebruik van microblading (EU-certified). De wegwerp pen tools hebben de allerfijnste mesjes waarmee je de fijnste en meest nauwkeurige 'hairstrokes' kan maken. Deze zijn GGD goedgekeurd.

Prijzen

1) Starters Microblading Cursus (2-daags) €1.750excl. Met een standaard pakket twv. €600excl. inbegrepen. De cursus wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 2-3 cursisten. Je hebt ook de mogelijkheid om daarna direct uit te breiden naar de Allround Microblading Cursus.
   - Dag 1 Theorie, Praktijk oefenhuid
   - Dag 2 Praktijk 2 modellen

2) Allround Microblading Cursus (3-daags) €2.250excl. Met een uitgebreid pakket twv. €1100excl. inbegrepen. De cursus wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 2-3 cursisten.
   - Dag 1 Theorie, Praktijk oefenhuid
   - Dag 2 Theorie, Praktijk oefenhuid, Mapping, Praktijk 1 model
   - Dag 3 Praktijk 2 modellen

3) Private Microblading Cursus (4-daags) €2.700excl. Met een uitgebreid pakket twv. €1100excl. inbegrepen. Je krijgt 4 dagen lang prive les. Ideaal voor cursisten die 100% aandacht willen en alle details geleerd krijgt.
   - Dag 1 Theorie, Praktijk oefenhuid
   - Dag 2 Theorie, Praktijk oefenhuid, Mapping, Praktijk 1 model
   - Dag 3 Praktijk oefenhuid, Mapping, Praktijk 1 model
   - Dag 4 Praktijk 2 modellen

4) Advanced Microblading Cursus (2-daags) €1.250excl. Met een basis pakket twv €550 inbegrepen. Voor specialisten die zich wilt verbeteren in de techniek. 
   - Dag 1 Korte theorie, Praktijk oefenhuid, korte Mapping, Praktijk 1 model
   - Dag 2 Praktijk 1 model (evt. 2 modellen, ligt aan de cursist)

Korting
Heb je al eerder bij ons een cursus gevolgd (va. €240excl.) dan ontvang je €100excl. korting op alle microblading cursussen!

Betaling
Je dient je in te schrijven dmv van een aanbetaling. Het is mogelijk om in termijnen te betalen. 

GGD
De bovengenoemde microblading cursussen worden gegeven door ervaren en bij de GGD aangesloten instructrices. Wij zullen je tijdens de cursus ook uitleg geven dat je je bij de GGD moet aansluiten en welke eisen de GGD heeft (uiteraard zijn wij er niet verantwoordelijk indien de cursist niet aan de eisen van de GGD houdt). Ook zullen we de cursist informatie over verzekering verschaffen.

Contact
Wil je meer info of aanmelden? Neem contact op:

0031-646024248
info@livlashes.nl
CONTACTFORMULIER

© 2013 - 2019 LivLashes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel