NAVIGATIE

Brow Styling Cursus VERNIEUWD!

Vernieuwd is de Brow Styling cursus nu te volgen bij ons!

Brow Styling betekent shapen, mapping, verven en waxen in een. Uitgebreide pakket is inbegrepen. Wil je ook threading + threading pakket erbij nemen, dan kan dat op dezelfde dag.
 

Prijs is Inclusief pakket en excl. btw
€395 + uitgebreid wax pakket met waxapparaat, 3 intensive verf, oxidant, borsteltje, meetlint, wenkbrauw potlood etc. + luxe opberg tas inbegrepen.

Datum, tijdstip en locatie
De cursus kan in principe dagelijks, vaak ook in de weekenden gegeven worden. Na overleg plannen we een datum en tijdstip in. Locatie in overleg.

Inschrijven
Na inschrijving en (aan)betaling ontvang je de officiele bevestiging met alle informatie per mail.

Hoe ziet zo'n cursusdag er uit?
Het duurt ongeveer 6,5 uur. Je krijgt vooraf korte theorie, tussendoor kan je vragen stellen, vervolgens ga je aan de slag op je 2 (zelfmeegenomen) modellen.
's Ochtends Theorie
's Middags praktijk:
Model 1 Mapping, shapen, verven en waxen. Doet instructrice voor

Model 2 Mapping, shapen, verven en waxen. Doe jij en ondersteunt de instructrice

Optioneel met Threading
Voor €95excl. Met klein pakket. Duurt 1.5 uur extra. Je hoeft niet een extra model mee te nemen. 

Epileren met touw oftewel Threading, is een techniek om onzichtbare haartjes te verwijderen en een techniek waarmee de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier gecreëerd kunnen worden. Het is een hele oude techniek die stamt uit de tijd van Cleopatra en wordt ook wel de oosterse techniek genoemd. Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van ongewenste (gezichts) beharing af te komen.

Alle donshaartjes worden door de draaiende beweging meegenomen. Geen wax die de huid eerst verwarmd of uitrekt en de elasticiteit van de huid kan verminderen. Dit is een perfecte, zeer goede efficiënte methode om langdurig van ongewenst haar af te zijn.

Officieel certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je van onze instructeur een officieel LASH5 Wenkbrauwstyling Certificaat. Als je threading ook hebt gevolgd, ontvang je daarvoor een aparte certificaat. Door thuis veel te blijven oefenen kan je aan de slag als een professioneel wimperstylist. Na de cursus kan je altijd bij ons terecht voor producten, vragen of advies.


Ik wil mij graag inschrijven / Ik wil graag wat meer informatie:

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op om een geschikte datum te prikken bij jou in de buurt.

 livlashes@live.nl
 06-46024248

Sorteer op
  • VERNIEUWD!

    Brow Styling Cursus
    Brow Styling Cursus
    € 395,00
© 2013 - 2019 LivLashes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel