NAVIGATIE

Over Ons

 

"Passie en toewijding zijn de keywords, elke dag weer! ​"

Welkom bij LivLashes!
Ik, MJ, ben de oprichter van LivLashes. Liv is afgeleid van mijn dochters naam Livia. Ik als Sales en marketing specialist, ben begonnen in 2013 vanuit het oogpunt van de klant, wát willen ze en hoe willen ze het. Zelf heb ik veel trainingen in de afgelopen jaren gevolgd. En nu na jarenlange ervaring, geloven wij dat wij er goed in geslaagd zijn deze behoeftes te kunnen invullen. Onze producten zijn betaalbaar en hoogwaardig van kwaliteit i.c.m. een persoonlijke service. De mens staat bij ons op nummer 1. Met deze visie en doelstelling is LivLashes uitgegroeid tot een groot succes in Nederland en in België. Tevens zien wij een groeiende afnamen van de Duitse, Italiaanse en Zwisterse markt. Ons groeiende team heeft passie en toewijding voor het vak! En dit wordt beloond in tevreden en terugkerende klanten. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Cursussen
Door onze zeer goede recensies een van de beste opleider van Nederland en België! Onze ervaren instructrices zijn gecertificeerd en getraind om kwalitatief hoogwaardige trainingen te geven. Sinds kort geven wij ook cursussen in Duitsland.

LivLashes
Onze webshop is kleurrijk, overzichtelijk en toegankelijk. Zo zijn wij ook als persoon ;) Wij focussen op de kern van het product, wat je ziet is wat je krijgt. Ben je een starter of een professional, dan ben je altijd welkom bij ons als cursist of klant!

LASH5 professional
Onze wereldwijde bekende merk LASH5 professional wordt zeer goed ontvangen door onze klanten. LASH5 staat voor de 5 werelddelen waar ons merk verkocht wordt. LASH5 professional is betaalbaar en hoogwaardig van kwaliteit. Om het merk nog groter te laten worden, zijn wij altijd op zoek naar goede partners. Zie ook onze internationale website www.lash5.com 

SHINE-E Lash Lift
Sinds 2016 zijn wij distributeur van Shine-E Lash Lift (LVL oftwel wimperlifting). Shine-E producten zijn paraben, latex, formaldehyde en kleurstoffen vrij, waardoor het zeer geschikt maakt voor mensen met een gevoelige huid/wimper.

Be The Skin
Sinds kort zijn wij distributeur voor Europa met de organic skincare lijn Be The Skin

Team LivLashes
Het succes achter LivLashes is passie en toewijding voor het bedrijf vanuit het hele team. Hieronder vind je het geweldige team wat de webshop en de opleidingen mogelijk maakt. Wil je ook deel uitmaken van ons team, klik hier op.

Veel shopplezier in onze webshop www.livlashes.nl!

Team LivLashes

Sorteer op
© 2013 - 2019 LivLashes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel